sunglasses and lunchbox kept together

Waarom zijn houten zonnebrillen "Trending"

Houten zonnebrillen zijn tegenwoordig een trend, juist omdat ze er het tegenovergestelde van zijn: een non-trend. Nu de mode-industrie langzaam afglijdt naar slow-fashion, bieden goed ontworpen houten zonnebrillen een eyewear-mode die stabieler is dan andere tinten in termen van gebruikersvoorkeur. Ze zijn meer een kwestie van stijl dan van mode en zijn daarom emotioneel duurzamer voor de gebruiker. Ook neigt de mode tegenwoordig naar neutrale en natuurlijke kleuren en houten tinten passen perfect bij dat organische gevoel. De bruine tinten van houten zonnebrillen passen bij elke stemming.

Maar waarom zou iemand kiezen voor houten tinten in plaats van plastic als ze goedkoper zijn en al jaren het meest gebruikte materiaal voor zonnebrillen zijn?

Hier zijn een paar redenen waarom je je oude plastic zonnebril zou moeten omruilen voor natuurlijke en chique houten exemplaren zou moeten gaan.

Val op in de menigte

In tegenstelling tot neutrale kleurenschema's, helpen felle tinten ons niet om op te vallen in de massa. Bovendien zijn ondertoonkleurige houten zonnebrillen ongetwijfeld een zegen omdat ze stijl en zwier bieden en ogenschijnlijk bij elke outfit passen. Houten zonnebrillen hebben een subtiele schoonheid en kunnen je gevoel voor mode snel aanpassen aan de huidige trends. De houten zonnebril zal altijd bij je stijl passen, of je nu kiest voor een relaxte streetstyle look of een verzorgde, business-casual look.

Bescherm je ogen met deze zonnebril

Je zult je realiseren dat het dragen van een houten heren- of dameszonnebril duidelijk comfortabeler is dan het dragen van een ander paar. In vergelijking met plastic of metalen zonnebrillen, die veel zwaarder zijn, zijn houten zonnebrillen niet alleen modieus, maar ook ongelooflijk licht en comfortabel, waardoor ze gedurende lange tijd kunnen worden gedragen zonder stress of ongemak op de neusbrug of rond de oren te ervaren . Omdat ze gepolariseerde lenzen hebben, kan deze zonnebril UVA- en UVB-stralen tegenhouden. Het is zacht voor de huid omdat het natuurlijk aanvoelt. Het vermogen van hout om water en zweet af te stoten is een ander voordeel.

Zeg nee tegen allergische reacties door natuurlijk te kiezen

Omdat hout van nature een duurzaam materiaal is, is er weinig tot geen bewerking nodig om een ​​houten zonnebril te maken. Anders gezegd, ze zijn allemaal natuurlijk. De productie en verwerking van verschillende chemicaliën om de afgewerkte plastic of metalen brillen te genereren, kan leiden tot het vrijkomen van gevaarlijke stoffen in het milieu. De natuurlijke hypoallergene eigenschappen van hout maken het een gezondere keuze dan andere materialen waarvan het gebruik kan leiden tot allergische reacties of andere gezondheidsproblemen. In tegenstelling tot zonnebrillen die van andere materialen zijn gemaakt, is het mogelijk om ze de hele dag lang te dragen zonder het risico te lopen huidirritatie of subjectief ongemak te veroorzaken.

Langere duurzaamheid en stevigheid zijn alles wat je nodig hebt in zonnebrillen

De stevigheid en duurzaamheid van houten zonnebrillen op sterkte zijn een ander voordeel. Hout is een sterk materiaal dat bestand is tegen herhaaldelijk gebruik zonder kwaliteitsverlies of degradatie, waardoor het perfect is voor dagelijks gebruik zonder risico op slijtage. Deze robuuste tinten zijn bestand tegen hitte, water, corrosie en vervuiling. Bamboe is het ideale materiaal om te gebruiken als je een zonnebril wilt met de hoogste weerstand en duurzaamheid. Bamboe staat bekend om zijn kracht; in feite is de treksterkte hoger dan die van staal.

Draag bij aan het milieu en duurzaamheid

Je kunt actief bijdragen aan het behoud van het milieu door houten zonnebrillen aan te schaffen. Wat brillen betreft, kan het overstappen van een plastic zonnebril naar een milieuvriendelijke zonnebril van bamboe je ecologische voetafdruk verkleinen. Vooral als het uit goed beheerde bossen komt, is hout een van de groenste bouwmaterialen. Door koolstofdioxide uit de atmosfeer te absorberen en de uitstoot van nieuwe koolstof in de lucht te verlagen, is het een speciaal materiaal dat helpt in de strijd tegen klimaatverandering. Houten zonnebrillen worden geproduceerd en verwerkt met veel minder energie dan conventionele zonnebrillen, wat een minder negatieve invloed heeft op het milieu. Bovendien is hout biologisch afbreekbaar en recyclebaar.

Houten zonnebrillen zijn er in verschillende vormen en patronen, waardoor ze ideaal zijn voor zowel mannen als vrouwen. Neem een ​​kijkje in de tijdloze monturen , strakke lijnen en onderscheidende details van Dzukou. Deze naturel bril heeft een moderne touch die past bij de urban stijl. De monturen zijn gemaakt van gelamineerd ebbenhout met gepolariseerde lenzen die UVA- en UVB-stralen blokkeren.

laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.