Discover the Future of Textiles at EU FashionMatch 13.0

Ontdek de toekomst van textiel op EU FashionMatch 13.0

We zijn verheugd om onze deelname aan de prestigieuze EU FashionMatch 13.0 aan te kondigen, die op 21 januari in Modafabriek in Amsterdam wordt gehouden. Dit evenement is een hoeksteen voor modeliefhebbers en professionals uit de industrie, en we zijn vereerd om er deel van uit te maken.

Handgemaakt in India: een traditie van uitmuntendheid

Onze collectie toont het beste van Handmade in India-producten, een bewijs van het ongeëvenaarde vakmanschap en rijke erfgoed van Indiase ambachtslieden. Deze items, geliefd bij onze klanten, weerspiegelen de toewijding en vaardigheid van onze getalenteerde makers, waarbij traditionele technieken worden gecombineerd met hedendaagse esthetiek.

Introductie van onze nieuwe zijdemengsels

Maar dat is nog niet alles. Dit jaar presenteren we met trots iets heel bijzonders: een heel scala aan ervaringsgerichte nieuwe zijdemengsels, ontwikkeld in samenwerking met meesterwevers uit Assam. Deze innovatieve textielsoorten zijn niet zomaar stoffen, ze zijn het resultaat van een nauwgezet proces dat eeuwenoude weeftradities combineert met moderne ontwerpgevoeligheden.

Onze nieuwe zijdemengsels zijn ontworpen om te boeien en te inspireren. De texturen, kleuren en het gevoel van deze zijde zijn anders dan alles wat u ooit eerder hebt ervaren. Elk stuk vertelt een verhaal over innovatie, samenwerking en de tijdloze schoonheid van handgemaakte zijde.

Kom naar EU FashionMatch 13.0

Wij nodigen u uit om onze stand op Modafabriek te bezoeken en deze prachtige creaties met eigen ogen te bekijken. Of u nu een ontwerper, retailer of modeliefhebber bent, wij zijn ervan overtuigd dat onze collectie een blijvende indruk zal achterlaten.

En voor degenen die dieper in ons aanbod willen duiken, hebben we een uitgebreid lookbook samengesteld dat de unieke kwaliteiten en veelzijdige toepassingen van onze nieuwe zijdemengsels benadrukt. We geven u graag een exemplaar en bespreken hoe deze stoffen uw collecties kunnen verbeteren of nieuwe ontwerpen kunnen inspireren.

laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.