kickstarter project we love

Silk Innovation Project verdient de "Project We Love"-badge van Kickstarter

Dzukou's Silk Innovation with Tribes in North-East India project is geselecteerd als een "Project We Love" door Kickstarter, een platform dat makers in staat stelt hun projecten tot leven te brengen met de steun van een wereldwijde gemeenschap. Dit is een belangrijke prestatie en het erkent het innovatieve en creatieve werk dat Dzukou doet om tribale gemeenschappen in de noordoostelijke regio van India sterker te maken.

De "Project We Love"-badge is een felbegeerde erkenning die Kickstarter geeft aan geselecteerde projecten die blijk geven van creativiteit, innovatie en steun van de gemeenschap. Het is een erkenning van het harde werk en de toewijding die nodig is om iets speciaals en de moeite waard te creëren.

Het project van Dzukou is gericht op het voorzien in een duurzaam levensonderhoud van tribale gemeenschappen in de noordoostelijke regio van India. Het project heeft tot doel het gebruik van traditionele handgeweven en handwerktechnieken te promoten om hoogwaardige zijden stoffen te produceren waar veel vraag naar is op de nationale en internationale markten.

Door deze tribale gemeenschappen sterker te maken, helpt Dzukou hun culturele erfgoed en manier van leven te behouden. Het project heeft ook een positieve impact op het milieu door duurzame en milieuvriendelijke praktijken te promoten.

De erkenning van dit project door Kickstarter is een bewijs van het belang van het bevorderen van innovatie en creativiteit in de wereld van vandaag. Het moedigt meer mensen aan om risico's te nemen en iets nieuws en waardevols te creëren, en het inspireert anderen om deze ideeën te steunen en erin te investeren.

Het project Silk Innovation with Tribes in North-East India van Dzukou is een voorbeeld van de positieve impact die creatieve en innovatieve ideeën kunnen hebben op de samenleving. Het herinnert ons eraan dat we door samen te werken en elkaar te steunen, een betere toekomst voor iedereen kunnen creëren.

Bezoek de Kickstarter- pagina voor meer informatie en om de campagne te steunen.

laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.