stoles rolled up and kept together

Dzukou praat met Girl Up!

Girls Up Wings is een programma van de Verenigde Naties dat tot doel heeft vrouwen te ondersteunen op plaatsen waar het moeilijk is om een ​​meisje te zijn. Het volgende interview is met een vrouw die zich duidelijk haar eigen jeugdjaren herinnert en hoe andere vrouwen haar steunden op cruciale momenten in haar leven die leidden tot waar ze nu is. Als vrouw in het bedrijfsleven (die haar start-up Dzukou start) en onderzoek doet in Design, kan ze niet alle uitdagingen voorzien die zich kunnen voordoen. Ze heeft altijd geloofd dat ze op de schouders van reuzen heeft gestaan ​​en dat iedereen die een onconventioneel pad durft te bewandelen haar steun zou krijgen.

Als je een vrouw bent die al veel heeft bereikt, overweeg dan om deel uit te maken van steunbewegingen die jonge vrouwen helpen om sociaal-culturele en organisatorisch opgelegde barrières te overwinnen.

U kunt desgewenst snel door het interview bladeren. Het is meer bedoeld om u aan te moedigen deel uit te maken van een netwerk dan alleen om te kijken.

laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.